Skip to content

Zebizerge E-Roller Center

Gyakran Ismételt Kérdések

Zebegényben, a Bakec Kerékpárkölcsönzővel együttműködve üzemel a Zerge E-roller Center. Cím: 2627 Zebegény, Árpád út 1/c (Templom mellett, a főtéri üzletsoron a Füstölgő Sarok BBQ-val szemben)

Rollert többféle módon tudsz bérelni:

- Honlapunkon az online foglaló rendszeren keresztül. A foglalás véglegesítéséhez minimum 1 órai bérleti díjat szükséges előre utalni. Az utalás adatait a visszaigazoló e-mail tartalmazza. Online foglalást aznapra nem tudsz rögzíteni!

- Telefonon vagy személyesen, a szabad kapacitás függvényében, ha szerencséd van akár aznapra is tudsz rollert bérelni

Vagy utalással a visszaigazoló e-mailben foglaltak szerint vagy pedig a helyszínen bankkártyával vagy készpénzzel

Igen, szükséges. Az eszközök bérleti díján felül letéti díjat (kauciót) kell fizetni, mely mértéke 10.000 Ft/roller. Ennek átadása készpénzben történik a túra megkezdése előtt. Amennyiben semmi probléma nem történik az esetben a kaució teljes egészében visszajár.

Ha első alkalommal bérelsz tőlünk akkor maximum 15 perces próbakört teszünk a közelben, ahol gyakoroljuk az elindulást, megállást, kanyarodást. Ennyi idő alatt bele fogsz rázódni, ne aggódj! A bérleti idő csak ezután fog indulni.

Elektromos rollert minden 18. életévét betöltött belföldi vagy külföldi magánszemély vagy cég bérelhet.

A nagyobb (300 watt teljesítmény feletti) elektromos rollereket kizárólag 14 év feletti, segédmotoros jogosítvánnyal (AM, Moped) vagy személygépkocsi („B” kategóriás) jogosítvánnyal rendelkező személyek vezethetik. 14 és 18 éves kor között szülői hozzájárulás szükséges. De a kisebb, 300 watt teljesítmény alatti rollereinket, járművezetői engedély nélkül is használhatod.

Jelenleg egyértelmű jogszabály nincs erre vonatkozóan, de cégünk igyekszik felelősséggel eljárni és figyelembe vesszük az ide vonatkozó rendőrségi és egyéb hivatalos állásfoglalásokat. Ezek alapján a segédmotoros kerékpár kategóriába tartozónak tekintjük eszközeinket és annak megfelelően működtetjük azokat. De a kisebb, 300 watt teljesítmény alatti rollereinket, járművezetői engedély nélkül is használhatod.

A 300 watt teljesítmény feletti eszközeink (Grunge, Ripper) kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással rendelkeznek, ami a mások vagyonában, testi épségében okozott károkra fedezetet nyújt. A 300 watt teljesítmény alatti eszközök (Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2) nem rendelkeznek kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással. Minden esetben a Bérlőben illetve az elektromos rollerben keletkezett és okozott károkért a Bérlő felel, ahogy azt a Felelősségvállalási nyilatkozat is tartalmazza.

Bérlés egyelőre, egyszerre 7 főnek lehetséges. 

Az Ultimate Grunge-ok 30-35 km-t, az Ultimate Ripper-ek 25-30 km-t, a Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 rollerek 25 km-t tesznek meg teljesen feltöltött akkumulátorokkal, de ez nagyban függ a használó vérmérsékletétől is. Egyenletes sebességgel (nem tövig húzva a gázkart) akár ennél nagyobb táv is megtehető. Ezért használható csupán a Nagymaros-Zebegény-Szob-Ipolydamásd közötti területeken. 

Ez esetben telefonon értesítesz minket, a segítségedre sietünk, tartalékakkumulátort viszünk. Ha az akkumulátor a bérlő hibájából merül le (pld. nem a megadott útvonalon használta a rollert) akkor ezért pótdíjat számolhatunk fel.

Amennyiben személyi sérülés is történt akkor haladéktalanul értesíteni kell a segélyhívó vonalon keresztül (112) a mentőket, rendőrséget, és a legjobb tudásodnak megfelelően el kell kezdeni az ellátást. És ahogy a szabad kapacitásod engedi kérünk értesíts minket is, hogy a helyszínre tudjunk menni segíteni. Ha csupán anyagi kár keletkezett akkor azonnal minket értesíts, hogy segíteni tudjunk.

close

Ne maradj le semmi fontosról

Nem küldünk spam-et.
Olvasd el Adatkezelési szabályzatunkat